Op maandag 10 juni starten wij met de werkzaamheden aan de ModelWoning op Smidsstraat 17. In de ModelWoning voeren we alle EnergieMaatregelen en OnderhoudsWerkzaamheden uit die we ook bij uw woning en de andere woningen willen uitvoeren. Tijdens deze werkzaamheden kunt u overlast ervaren.

Planning
Op 6 en 7 juni bouwen wij de steigers bij de ModelWoning op. Vanaf maandag 10 juni starten de werkzaamheden. We verwachten ongeveer vier weken nodig te hebben om alle werkzaamheden uit te voeren. Op vrijdag 5 juli ronden wij dan de werkzaamheden af.

Overlast
U kunt mogelijk overlast ervaren tijdens de werkzaamheden aan de ModelWoning. Natuurlijk proberen wij de overlast zo veel mogelijk te beperken. U kunt hierbij denken aan:

  • Geluidsoverlast: door de werkzaamheden is er mogelijk geluidsoverlast. Onze werklieden werken van maandag t/m vrijdag van 7:00 uur tot 16:00 uur;
  • Plaatsen van een steiger: voor het uitvoeren van de werkzaamheden plaatsen wij een steiger rondom de ModelWoning. Dit kan geluidsoverlast geven en de straat kan tijdelijk afgezet worden. Ook is de stoep ter hoogte van de ModelWoning hierdoor minder toegankelijk;
  • Straat afzetting voor hijswerkzaamheden: op 17, 18 en 19 juni plaatsen wij de nieuwe dakdozen en dakkapellen met een hijskraan. Hiervoor is het nodig de Smidsstraat op deze dagen af te zetten tussen 7:00 uur ’s ochtends en 16:00 uur ’s middags. Op deze dagen en tijden kunt u niet met uw auto of fiets door de Smidsstraat heenrijden.
  • Minder parkeerplaatsen beschikbaar, door:
    • de bedrijfswagens van onze werklieden;
    • de hijswerkzaamheden;
    • afvalcontainers voor het afvoeren van materialen.


Vragen?

Bel of mail ons gerust met vragen via 070 – 783 05 18 of smidsstraat@uwslimonderhoud.nl.

Vriendelijke groet,

Team SlimOnderhoud

22 aug
08 mei
08 mei
31 jan

Contact

Mart is bereikbaar op werkdagen tussen 09:00 – 17:00 uur

Even niet bereikbaar? Laat dan een berichtje achter bij één van de collega’s of via de voicemail. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Mart is bereikbaar op werkdagen tussen 09:00 – 17:00 uur

Even niet bereikbaar? Laat dan een berichtje achter bij één van de collega’s of via de voicemail. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.